Warta Industri

  • Netepkeun léngkah-léngkah kontrol lampu jalan surya

    1. Kahiji, sambungkeun garis unggal komponén ogé, nengetan mariksa naha aya sambungan sabalikna pikeun nyegah sirkuit pondok, sarta sanggeus inspeksi bener, nempatkeun kakuatan controller lampu jalan surya on.2. Pencét...
    Maca deui
  • Analisis sumber cahaya LED

    Lampu LED boasts efisiensi 50-200 lumens / watt, spéktrum sempit, monochromaticity alus, tegangan low, arus low, ciri kacaangan tinggi.LED nyaéta 80% -90% langkung éfisién énergi tibatan sumber cahaya tradisional.Warna cahaya kalebet bodas, beureum, koneng, biru, héjo, koneng-héjo, ...
    Maca deui
  • Solar street lights led by environmental protection have received enthusiasm

    Lampu jalan surya anu dipingpin ku perlindungan lingkungan parantos nampi sumanget

    Lampu jalan surya henteu ngan ukur ngembang pesat di nagara kuring, tapi ogé populer di sakumna dunya, sareng pilot asing nguji lampu jalan surya.Ayeuna unggal wengi, 200 taun lampu jalan surya anyar bakal ngalangkungan transparansi 5,4 kilométer Jalan Muyan di Kota Komersial Kalér Shu ...
    Maca deui
  • Future development is inseparable from solar street lights

    Pangwangunan masa depan teu tiasa dipisahkeun tina lampu jalan surya

    Aya seueur tempat dimana lampu jalan surya dianggo, tapi unggal lampu jalan sareng sababaraha palataran pribadi ogé parantos milih alat lampu surya.Sababaraha wewengkon pertambangan sejen, atawa taman industri, sababaraha kavling parkir, atawa padesaan teu jadi gampang pikeun narik aplikasi widang listrik.Ayeuna...
    Maca deui