Warta Industri

  • 1500W LED lampu sorot

    Saatos ampir genep bulan kerja keras ku Dinas Téknis, Tianxu Lighting Group, supplier lampu jalan surya, lampu jalan LED, lampu lansekap sareng lampu lalu lintas, parantos suksés ngembangkeun lampu sorot LED 1500W anu efisiensi tinggi, pangropéa rendah, awét. ..
    Maca deui
  • Netepkeun léngkah-léngkah kontrol lampu jalan surya

    1. Kahiji, sambungkeun garis unggal komponén ogé, nengetan mariksa naha aya sambungan sabalikna pikeun nyegah sirkuit pondok, sarta sanggeus inspeksi bener, nempatkeun kakuatan controller lampu jalan surya on.2. Pencét...
    Maca deui
  • Analisis sumber lampu LED

    Lampu LED boasts efisiensi 50-200 lumens / watt, spéktrum sempit, monochromaticity alus, tegangan low, arus low, ciri kacaangan tinggi.LED nyaéta 80% -90% langkung éfisién énergi tibatan sumber cahaya tradisional.Warna cahaya kalebet bodas, beureum, koneng, biru, héjo, koneng-héjo, ...
    Maca deui
  • Lampu jalan surya anu dipingpin ku perlindungan lingkungan parantos nampi sumanget

    Lampu jalan surya anu dipingpin ku perlindungan lingkungan parantos nampi sumanget

    Lampu jalan surya henteu ngan ukur ngembang pesat di nagara kuring, tapi ogé populer di sakumna dunya, sareng pilot asing nguji lampu jalan surya.Ayeuna unggal wengi, 200 taun lampu jalan surya anyar bakal ngalangkungan transparansi 5,4 kilométer Jalan Muyan di Kota Komersial Kalér Shu...
    Maca deui
  • Pangwangunan masa depan teu tiasa dipisahkeun tina lampu jalan surya

    Pangwangunan masa depan teu tiasa dipisahkeun tina lampu jalan surya

    Aya loba tempat dimana lampu jalan surya dipaké, tapi unggal lampu jalan jeung sababaraha palataran swasta ogé geus dipilih fixtures lampu surya.Sababaraha wewengkon pertambangan séjén, atawa taman industri, sababaraha kavling parkir, atawa padesaan teu jadi gampang pikeun narik aplikasi widang listrik.Ayeuna...
    Maca deui