News parusahaan

  • Prihatin pikeun masarakat

    Prihatin pikeun masarakat

    Bapak Chi, wakil présidén ti Tianxu cahaya Grop Co., Ltd nu specializes di lampu jalan surya, lampu jalan LED jeung ligts tihang tinggi, mangrupa salah sahiji anggota volunteering of Gaoyou Sunrain Sukarelawan Society.Dina suhu luhur 38 ℃, Mr. Chi mingpin sukarelawan pikeun nepikeun salam ka ...
    Maca deui
  • Ngalengkepan tugas tanpa kompromi

    Ngalengkepan tugas tanpa kompromi

    Suhu taun ieu nyata langkung luhur tibatan taun-taun sateuacana.Dina bulan Juli, hawa ampir luhureun 35 ℃.Sanajan suhu luhur, periode konstruksi customer urang dibereskeun.Perusahaan kami ngirim tulang tonggong téknis pikeun panduan, sareng sadaya tanaga pamasangan ...
    Maca deui
  • Perang ngalawan suhu luhur pikeun mastikeun tanggal pangiriman

    Perang ngalawan suhu luhur pikeun mastikeun tanggal pangiriman

    Kusabab Juni, hawa geus luhur 35 ° C, sarta hawa di bengkel geus ngaleuwihan 40 ° C.Dina kaayaan kitu, teu weleh las listrik, malah nangtung di béngkél téh késang.Nanging, tanggal pangiriman palanggan parantos ditangtukeun.Ku sabab kitu, sadaya staf ...
    Maca deui
  • Budaya gawé babarengan

    Kagiatan gawé babarengan di Tianxu Lighting Group Co., Ltd geus mangrupa strategi alus teuing pikeun ngawangun nepi budaya, kapercayaan jeung komitmen.Tianxu Lighting nembé ngayakeun kagiatan ngawangun tim dinamis dina 4 Méi, Poé Pemuda, dimana sajumlah karyawan ngariung sareng kalibet ngalangkungan baskét anu ramah ...
    Maca deui
  • Prosedur husus pikeun lampu ngawangun husus sarta kutub cahaya

    Kalawan sarat husus tina fixtures cahaya pikeun konsumén, pausahaan grup formulates léngkah di handap ieu: 1. Numutkeun gambar produk jeung sarat disadiakeun ku nasabah, departemén teknis pausahaan dirancang gambar pakait.2. Nurutkeun gambar...
    Maca deui
  • Ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun reputasi perusahaan

    Tianxu Grup Co., Ltd mastikeun ngadalikeun kualitas unggal produk.Ti blanking kana produk rengse, urang taat kana konsép "kualitas nyaéta lifeline pausahaan", nyokot genah konsumén salaku kriteria nu.Dina prosés produksi, perhatian dibayar ka unggal ...
    Maca deui
  • Ningkatkeun investasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi, nampi ulasan anu pikaresepeun ti para nasabah

    Ningkatkeun investasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi, nampi ulasan anu pikaresepeun ti para nasabah

    Ku mekarna iptek, multifungsi lampu jalan geus mucunghul, nu disebut lampu jalan pinter.Lampu jalan pinter nutupan cahaya, ngawaskeun, audio, tampilan, alarem, sareng wifi.Pupuhu, Yunshan Qi, ti Tianxu Group Co., Ltd. sasuai jeung de...
    Maca deui
  • Pencegahan wabah dina hiji sisi sareng promosi produksi di sisi sanésna

    Pencegahan wabah dina hiji sisi sareng promosi produksi di sisi sanésna

    Kusabab wabah wabah COVID-19, produksi sareng penjualan parantos kapangaruhan pisan.Dina kapamimpinan tina lulugu parusahaan-Yunshan Qi, parusahaan urang geus dipikagaduh konsumén heubeul jeung ngembangkeun konsumén anyar kalawan produk kualitas luhur sarta layanan sanggeus-jualan hadé, sarta kahontal ...
    Maca deui
  • Perbandingan kaunggulan sareng kalemahan lampu jalan surya pamisah sareng lampu jalan surya terpadu

    Perbandingan kaunggulan sareng kalemahan lampu jalan surya pamisah sareng lampu jalan surya terpadu

    Glosarium: Split lampu jalan surya: Unggal komponén bebas tina unggal lianna, sarta komponén utama nyaéta: panels surya, Panyekel lampu, tihang lampu, controller, accu (batré litium / accu bébas pangropéa koloid), kandang jangkar jeung screws konci patali. .Jalan surya terpadu li...
    Maca deui