Perang ngalawan suhu luhur pikeun mastikeun tanggal pangiriman

Kusabab Juni, hawa geus luhur 35 ° C, sarta hawa di bengkel geus ngaleuwihan 40 ° C.Dina kaayaan kitu, teu apal las listrik, malah nangtung di béngkél téh késang.Nanging, tanggal pangiriman palanggan parantos ditangtukeun.Ku sabab kitu, sadaya staf ti sakabeh pausahaan geus nempatkeun kana produksi jeung operasi.Saatos usaha babarengan dulur urang, kami geus dikirimkeun dina waktu, sarta nasabah geus dibikeun kami a jempol nepi!

未标题-1


waktos pos: Jul-21-2022