Budaya gawé babarengan

Kagiatan gawé babarengan di Tianxu Lighting Group Co., Ltd geus mangrupa strategi alus teuing pikeun ngawangun nepi budaya, kapercayaan jeung komitmen.

Tianxu Lighting nembé ngayakeun kagiatan ngawangun tim dinamis dina 4 Méi, Poé Pemuda, dimana sajumlah karyawan ngahiji sareng kalibet dina pertandingan baskét anu ramah.Cara anu saé pikeun ngajantenkeun sadayana aktip sareng hiji tujuan umum pikeun meunang pertandingan.

1652952794(1)


waktos pos: May-19-2022