Ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun reputasi perusahaan

Tianxu Grup Co., Ltd. mastikeun ngadalikeun kualitas unggal produk.Ti blanking kana produk rengse, urang taat kana konsép "kualitas teh lifeline pausahaan", nyokot genah konsumén salaku kriteria nu.

Dina prosés produksi, perhatian dibayar ka unggal jéntré, kayaning optimasi kurva distribution lampu tina lampu, smoothing tina sambungan kutub lampu, perlakuan anti maling tina lawang aksés, jsb.

Dina raraga nungkulan detil, kapala sagala rupa departemén pausahaan indit jero kana workshop nungkulan kasusah babarengan, ngarumuskeun program produksi, ditandatanganan ku pupuhu Yunshan Qi pikeun ngabentuk sistem produksi, ku kituna nyieun produksi leuwih. normatif.

微信图片_20220429162225


waktos pos: Apr-29-2022