Prosedur husus pikeun lampu ngawangun husus sarta kutub cahaya

Kalayan sarat khusus pikeun lampu palanggan, perusahaan grup ngarumuskeun léngkah-léngkah ieu:

1. Nurutkeun kana gambar produk jeung sarat disadiakeun ku nasabah, departemén teknis pausahaan dirancang gambar pakait.

2. Nurutkeun kana gambar ku departemén téknis, departemén produksi bakal nyieun sampel saluyu.

3. Departemen inspeksi kualitas bakal mariksa unggal prosés produksi sampel sarta bongbolongan perbaikan formulir.

4. sampel bakal dikonfirmasi ku nasabah.

5. Saatos persetujuan customer urang, departemén produksi bakal ngatur produksi.

1651744660


waktos pos: May-05-2022