Netepkeun léngkah-léngkah kontrol lampu jalan surya

1653620563(1)

1. Kahiji, sambungkeun garis unggal komponén ogé, nengetan mariksa naha aya sambungan sabalikna pikeun nyegah sirkuit pondok, sarta sanggeus inspeksi bener, nempatkeun kakuatan controller lampu jalan surya on.

2. Pencét jeung tahan tombol setelan program, tabung digital cahayana dina waktos ieu, lajeng hayu balik.

3. Sakeudeung pencét jeung tahan tombol deui, tabung digital bakal mintonkeun parameter setelan ayeuna di loop a.Dina waktos ieu, anjeun kedah ngarujuk kana tabel pangaturan dina manual pikeun milih fungsi anu anjeun peryogikeun.

4. Pencét jeung tahan tombol salila tilu detik, digit tunggal tina tube digital mimiti flash.

5. Pencét pondok tombol pikeun nyetél nilai angka tunggal, tingal diagram fungsi nilai tube digital, tur nyetel fungsi nu peryogi.

6. Antosan salila tilu detik, lamun hiji digit euweuh flashes, eta hartina setelan geus suksés.

7. Turutan léngkah-léngkah di luhur pikeun ngalengkepan sadaya setélan anu sanés.


waktos pos: May-27-2022