Ningkatkeun investasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi, nampi ulasan anu pikaresepeun ti para nasabah

Ku mekarna élmu pangaweruh jeung téhnologi, multifungsi lampu jalan geus mucunghul, anu disebut lampu jalan pinter.Lampu jalan pinter nutupan cahaya, ngawaskeun, audio, tampilan, alarem, sareng wifi.Pupuhu, Yunshan Qi, ti Tianxu Group Co., Ltd. saluyu jeung perkembangan jaman, mingpin anggota departemén panalungtikan & pamekaran pausahaan pikeun terus-terusan ngamekarkeun produk anyar lampu jalan.

Gambar di handap ieu nunjukkeun lampu tradisional Cina, anu parantos ngalaksanakeun inovasi téknologi dumasar kana tradisi, sareng dipuji pisan ku pangguna!

1650876225(1)


waktos pos: Apr-25-2022