Pencegahan wabah dina hiji leungeun sareng promosi produksi di sisi séjén

Kusabab wabah wabah COVID-19, produksi sareng penjualan parantos kapangaruhan pisan.Dina kapamimpinan ti lulugu parusahaan-Yunshan Qi, parusahaan urang geus dipikagaduh konsumén heubeul jeung ngembangkeun konsumén anyar kalawan produk kualitas luhur sarta layanan sanggeus-jualan hadé, sarta ngahontal hasil alus.

Gambar nunjukkeun pupuhu perusahaan ngarah para nasabah nganjang ka produksi bengkel dina 12/04/2022.

1650787241


waktos pos: Apr-24-2022