Prihatin pikeun masarakat

Bapak Chi, wakil présidén ti Tianxu cahaya Grop Co., Ltd nu specializes di lampu jalan surya, lampu jalan LED jeung ligts tihang tinggi, mangrupa salah sahiji anggota volunteering of Gaoyou Sunrain Sukarelawan Society.Dina suhu luhur 38 ℃, Mr. Chi dipingpin sukarelawan pikeun nepikeun salam ka sepuh nalangsara ti lepra di Gaoyou Kusta Désa dina soré 7 Agustus, istilah Solar mimiti Autumn.Pak Chi sareng relawan na mawa samangka, odol, sabun sareng obat-obatan umum ka sepuh.Disambut ku sepuh.

图片22


waktos pos: Aug-08-2022