Ngalengkepan tugas tanpa kompromi

Suhu taun ieu nyata langkung luhur tibatan taun-taun sateuacana.Dina bulan Juli, hawa ampir luhureun 35 ℃.Sanajan suhu luhur, periode konstruksi customer urang dibereskeun.Perusahaan kami ngirim tulang tonggong téknis pikeun panduan, sareng sadaya tanaga instalasi damel di lembur.Sateuacan 25 Juli, 500 sét lampu jalan surya dipasang di tempat.Pausahaan meunang kapercayaan para nasabah.

图片2


waktos pos: Jul-27-2022