Analisis sumber cahaya LED

Lampu LED boasts efisiensi 50-200 lumens / watt, spéktrum sempit, monochromaticity alus, tegangan low, arus low, ciri kacaangan tinggi.

LED nyaéta 80% -90% langkung éfisién énergi tibatan sumber cahaya tradisional.Warna lampu kaasup bodas, beureum, koneng, biru, héjo, konéng-héjo, oranyeu-beureum, jsb.

Sumber lampu LED ieu disetir ku DC, kalawan polusi radiasi low, Rendering warna tinggi na directionality luminous kuat;kinerja dimming alus, euweuh kasalahan visual lumangsung nalika suhu warna robah;Sumber cahaya tiis boga nilai calorific low, ku kituna pikeun ngahontal éfék hemat energi.

1652262334


waktos pos: May-11-2022