1500W LED lampu sorot

Saatos ampir genep bulan kerja keras ku Dinas Téknis, Tianxu Lighting Group, supplier lampu jalan surya, lampu jalan LED, lampu lansekap sareng lampu lalu lintas, parantos suksés ngembangkeun lampu sorot LED 1500W anu efisiensi tinggi, pangropéa rendah, awét.

Produksi lampu tiang tinggi geus salawasna geus produk dominan tina Tianxu cahaya Grup.Geus loba dipaké di bandara, palabuhan, kuadrat kota jeung kasempetan badag lianna.Ayeuna, lampu caah LED 1500W parantos dipuji ku pangguna ti saprak éta dipasang di pasar.Ka hareupna, Tianxu Lighting Group Co., Ltd bakal teras-terasan innovate dina cahaya luar pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.

1500W LED lampu sorot-1
1500W LED lampu sorot-2
1500W LED lampu sorot-3

waktos pos: Oct-17-2022