Warta

  • Ngalawan angin jeung salju

    Kalayan datangna Taun Baru Imlek tradisional Cina, seueur palanggan anu meryogikeun yén lampu jalan anu disayogikeun ku Tianxu Lighting Group kedah dihurungkeun sateuacan Festival Musim Semi.Kumaha mastikeun kualitas, minuhan wates waktu, sareng masihan konsumén anu nyugemakeun ...
    Maca deui
  • Pikir pikeun konsumén, meunang ti konsumén

    Pikir pikeun konsumén, meunang ti konsumén

    Kalayan ningkatna jumlah pagawé anu katépaan ku COVID-19 di perusahaan kami anu khusus dina lampu luar sapertos lampu jalan surya, lampu jalan LED, lampu tiang tinggi sareng lampu lalu lintas, produksi perusahaan parah kapangaruhan.Loba pesenan teu bisa dikirimkeun ...
    Maca deui
  • Pamasangan lampu tihang tinggi

    Lampu tihang tinggi mangrupikeun salah sahiji produk utama anu didamel tina Tianxu Lighting Group, anu khusus dina lampu luar sapertos lampu jalan surya, lampu jalan LED, lampu mast tinggi sareng lampu lalu lintas.Ieu gambar situs konstruksi urang di kota Lianyungang, propinsi Jiangsu.Urang beunghar...
    Maca deui
  • 1500W LED lampu sorot

    Saatos ampir genep bulan kerja keras ku Dinas Téknis, Tianxu Lighting Group, supplier lampu jalan surya, lampu jalan LED, lampu lansekap sareng lampu lalu lintas, parantos suksés ngembangkeun lampu sorot LED 1500W anu efisiensi tinggi, pangropéa rendah, awét. ..
    Maca deui
  • Prihatin pikeun masarakat

    Prihatin pikeun masarakat

    Bapak Chi, wakil présidén ti Tianxu cahaya Grop Co., Ltd nu specializes di lampu jalan surya, lampu jalan LED jeung ligts tihang tinggi, mangrupa salah sahiji anggota volunteering of Gaoyou Sunrain Sukarelawan Society.Dina suhu luhur 38 ℃, Mr. Chi mingpin sukarelawan pikeun nepikeun salam ka ...
    Maca deui
  • Ngalengkepan tugas tanpa kompromi

    Ngalengkepan tugas tanpa kompromi

    Suhu taun ieu nyata langkung luhur tibatan taun-taun sateuacana.Dina bulan Juli, hawa ampir luhureun 35 ℃.Sanajan suhu luhur, periode konstruksi customer urang dibereskeun.Perusahaan kami ngirim tulang tonggong téknis pikeun panduan, sareng sadaya tanaga pamasangan ...
    Maca deui
  • Perang ngalawan suhu luhur pikeun mastikeun tanggal pangiriman

    Perang ngalawan suhu luhur pikeun mastikeun tanggal pangiriman

    Kusabab Juni, hawa geus luhur 35 ° C, sarta hawa di bengkel geus ngaleuwihan 40 ° C.Dina kaayaan kitu, teu weleh las listrik, malah nangtung di béngkél téh késang.Nanging, tanggal pangiriman palanggan parantos ditangtukeun.Ku sabab kitu, sadaya staf t ...
    Maca deui
  • Netepkeun léngkah-léngkah kontrol lampu jalan surya

    1. Kahiji, sambungkeun garis unggal komponén ogé, nengetan mariksa naha aya sambungan sabalikna pikeun nyegah sirkuit pondok, sarta sanggeus inspeksi bener, nempatkeun kakuatan controller lampu jalan surya on.2. Pencét...
    Maca deui
  • Budaya gawé babarengan

    Kagiatan gawé babarengan di Tianxu Lighting Group Co., Ltd geus mangrupa strategi alus teuing pikeun ngawangun nepi budaya, kapercayaan jeung komitmen.Tianxu Lighting nembé ngayakeun kagiatan ngawangun tim dinamis dina 4 Méi, Poé Pemuda, dimana sajumlah karyawan ngariung sareng kalibet ngalangkungan baskét anu ramah ...
    Maca deui
  • Analisis sumber cahaya LED

    Lampu LED boasts efisiensi 50-200 lumens / watt, spéktrum sempit, monochromaticity alus, tegangan low, arus low, ciri kacaangan tinggi.LED nyaéta 80% -90% langkung éfisién énergi tibatan sumber cahaya tradisional.Warna cahaya kalebet bodas, beureum, koneng, biru, héjo, koneng-héjo, ...
    Maca deui
  • Prosedur husus pikeun lampu ngawangun husus sarta kutub cahaya

    Kalawan sarat husus tina fixtures cahaya pikeun konsumén, pausahaan grup formulates léngkah di handap ieu: 1. Numutkeun gambar produk jeung sarat disadiakeun ku nasabah, departemén teknis pausahaan dirancang gambar pakait.2. Nurutkeun gambar...
    Maca deui
  • Ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun reputasi perusahaan

    Tianxu Grup Co., Ltd mastikeun ngadalikeun kualitas unggal produk.Ti blanking kana produk rengse, urang taat kana konsép "kualitas nyaéta lifeline pausahaan", nyokot genah konsumén salaku kriteria nu.Dina prosés produksi, perhatian dibayar ka unggal ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2