Warta

  • Netepkeun léngkah-léngkah kontrol lampu jalan surya

    1. Kahiji, sambungkeun garis unggal komponén ogé, nengetan mariksa naha aya sambungan sabalikna pikeun nyegah sirkuit pondok, sarta sanggeus inspeksi bener, nempatkeun kakuatan controller lampu jalan surya on.2. Pencét...
    Maca deui
  • Budaya gawé babarengan

    Kagiatan gawé babarengan di Tianxu Lighting Group Co., Ltd geus mangrupa strategi alus teuing pikeun ngawangun nepi budaya, kapercayaan jeung komitmen.Tianxu Lighting nembé ngayakeun kagiatan ngawangun tim dinamis dina 4 Méi, Poé Pemuda, dimana sajumlah karyawan ngariung sareng kalibet ngalangkungan baskét anu ramah ...
    Maca deui
  • Analisis sumber cahaya LED

    Lampu LED boasts efisiensi 50-200 lumens / watt, spéktrum sempit, monochromaticity alus, tegangan low, arus low, ciri kacaangan tinggi.LED nyaéta 80% -90% langkung éfisién énergi tibatan sumber cahaya tradisional.Warna cahaya kalebet bodas, beureum, koneng, biru, héjo, koneng-héjo, ...
    Maca deui
  • Prosedur husus pikeun lampu ngawangun husus sarta kutub cahaya

    Kalawan sarat husus tina fixtures cahaya pikeun konsumén, pausahaan group formulates léngkah di handap ieu: 1. Numutkeun gambar produk jeung sarat disadiakeun ku nasabah, departemén téknis pausahaan dirancang gambar pakait.2. Nurutkeun gambar...
    Maca deui
  • Ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun reputasi perusahaan

    Tianxu Grup Co., Ltd. mastikeun ngadalikeun kualitas unggal produk.Ti blanking kana produk rengse, urang taat kana konsép "kualitas teh lifeline pausahaan", nyokot genah konsumén salaku kriteria nu.Dina prosés produksi, perhatian dibayar ka unggal ...
    Maca deui
  • Increased investment in scientific and technological innovation, receiving rave reviews from customers

    Ningkatkeun investasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi, nampi ulasan anu pikaresepeun ti para nasabah

    Ku mekarna iptek, multi-fungsionalisasi lampu jalan geus mucunghul, anu disebut lampu jalan pinter.Lampu jalan pinter nutupan lampu, ngawaskeun, audio, tampilan, alarem, sareng wifi.Pupuhu, Yunshan Qi, ti Tianxu Group Co., Ltd. sasuai jeung de...
    Maca deui
  • Epidemic prevention in one hand and production promotion in the other

    Pencegahan wabah dina hiji leungeun sareng promosi produksi di sisi sanésna

    Kusabab wabah wabah COVID-19, produksi sareng penjualan parantos kapangaruhan pisan.Dina kapamimpinan tina parusahaan lulugu-Yunshan Qi, parusahaan urang geus dipikagaduh konsumén heubeul jeung ngembangkeun konsumén anyar kalawan produk kualitas luhur sarta layanan sanggeus-jualan hadé, sarta kahontal ...
    Maca deui
  • Comparison of the advantages and disadvantages of split solar street lights and integrated solar street lights

    Perbandingan kaunggulan sareng kalemahan lampu jalan surya pamisah sareng lampu jalan surya terpadu

    Glosarium: Split lampu jalan surya: Unggal komponén bebas tina silih, sarta komponén utama nyaéta: panels surya, Panyekel lampu, tihang lampu, controller, accu (batré litium / accu bébas pangropéa koloid), kandang jangkar jeung screws konci patali. .Jalan surya terpadu li...
    Maca deui
  • Solar street lights led by environmental protection have received enthusiasm

    Lampu jalan surya anu dipingpin ku perlindungan lingkungan parantos nampi sumanget

    Lampu jalan surya henteu ngan ukur ngembang pesat di nagara kuring, tapi ogé populer di sakumna dunya, sareng pilot asing nguji lampu jalan surya.Ayeuna unggal wengi, 200 taun lampu jalan surya anyar bakal ngalangkungan transparansi 5,4 kilométer Jalan Muyan di Kota Komersial Kalér Shu ...
    Maca deui
  • Future development is inseparable from solar street lights

    Pangwangunan masa depan teu tiasa dipisahkeun tina lampu jalan surya

    Aya seueur tempat dimana lampu jalan surya dianggo, tapi unggal lampu jalan sareng sababaraha palataran pribadi ogé parantos milih alat lampu surya.Sababaraha wewengkon pertambangan sejen, atawa taman industri, sababaraha kavling parkir, atawa padesaan teu jadi gampang pikeun narik aplikasi widang listrik.Ayeuna...
    Maca deui