LED High Tihang Lampu pikeun Stadion Square Depot cahaya

Katerangan pondok:

Modél: LDGG-15301

Jangkungna: 25-35M

Sumber cahaya: LED/lampu induksi/lampu natrium


Rincian produk

Tag produk

bubuka:

runtuyan kutub tinggi tihang cahaya wewengkon badag nyaéta formulir paling loba dipaké tur paling éféktif konfigurasi sumber lampu, utamana lumaku pikeun palabuhan, bandara, jalan tinggi, kota alun-alun, multi-lapisan interchanges, tempat olahraga utama jeung kaperluan sejenna wewengkon badag. tempat cahaya konsentrasi, nyaéta produk cahaya fungsional.Batang utama dijieunna tina lambaran baja kualitas luhur.Sirah luhur boga gaya béda kaasup sub-pigura, enclosed, bal, frying saucer-tipe, tipe bentang, jeung saterusna.Jangkungna tihang langkung ti 25 méter, sumber cahayana sengit, katerangan lega, kaayaan katingali tiasa sami dina waktos beurang.Katerangan, kacaangan, sareng seragamna luhur.

Catetan teknis:

1, yayasan pikeun struktur beton bertulang;Numutkeun spésifikasi pikeun desain

tina pondasi wangunan GBJ7-89 desain baku, jsb.

2, yayasan ieu cocog pikeun nilai kakuatan yayasan> 70 kpa jeung angin maksimum

kakuatan teu leuwih ti 11 tingkat;

3, pad yayasan pikeun beton C15 kandel 150 mm, ketebalan lapisan pelindung baja 40

mm, kelas kakuatan beton nyaéta C20;

4, dua kawat taneuh-a fadthatΦ 18 jeung baud jangkar kudu dilas, grounding lalawanan

kedah kirang ti 10 Ω;

5, jero embedment pondasi kai 2,5 M, di luhureun dasarna kudu leuwih luhur ti

permukaan taneuh urugan 100 mm;

6, gambar ieu teu rujukan lengkep kana dibekelan relevan tina standar kaayaan.

7, dina yayasan ieu ka persetujuan departemén konstruksi urban lokal, tiasa konstruksi.

Produk langkung:

more product 1
more product 2
more product 4
more product 3

Naha Pilih Kami:

Tim 1.Professional ngawengku tanaga designal na techinal.Tim kami gaduh kamampuan mendesain produk anu béda-béda dumasar kana ideu anjeun.

2.Our anggota tim konsultan produk husus bakal bisa dipaké jeung anjeun pilihan grafik penting jeung waktu pangiriman.

3.We gaduh tim QC profésional pikeun ngadalikeun produting.Secondly, urang gaduh sadayana rékaman lengkep pikeun produk nonconformity.


  • saméméhna:
  • Teras: