LDTYN-09901 Lampu Solar

Katerangan pondok:

Palabuhan: Shenzhen, Cina

Kapasitas produksi: 60,000PCS

Sarat pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal

 

Jasa saatos-jualan: Ganti Produk atanapi Bagian

Garansi: 2 Taun

Sumber cahaya: Lampu LED

Lampu Awak Bahan: Aluminium Alloy

Jenis Cahaya: Surya

Suhu Warna: Tiis Bodas


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

1. Awak aluminium, sudut lampu Instalasi adjustable.

2. Metodeu Control lampu: kontrol sensor lampu (Dusk to Fajar) + sensor gerak gelombang mikro.

3. MOTION AND CAHAYA SENSOR BUILD IN - Solar Street Light kami hurung di magrib dina kacaangan 30-50%.(kira-kira 8000 lumens) Bisa balik ti 30-50% kakuatan ka kacaangan pinuh lamun gerak dideteksi.Tilu Modeu Cerdas: Caang / DIM / Ngecas.Caang: gerak diaktipkeun pikeun pencahyaan nalika gerakan dideteksi pikeun lampu kaamanan sareng ngahémat batré;DIM: 30% cahaya pikeun ngahemat kakuatan lamun euweuh gerak;Pareum / Ngecas: otomatis pareum dina terangan sareng asup kana modeu ngecas.

4. BATERAI PANJANG & PANEL SURYA LEBIH BAIK - Modél 60Watt gaduh batré litium 12.6V 22.000mAh Premium anu gaduh kakuatan pikeun tetep langkung lami sareng ngajalankeun mangtaun-taun.Panel surya nyaéta premium 18 Volt sareng 80Watt Polycrystalline panel.Mastikeun muatan pinuh dina ngeunaan 8 jam.

5. Lampu jalan surya instalasi gampang, Aluminium waterproof IP65,

6. Garansi 3 taun, Cocog jeung pakarangan / palataran / taman / taman / jalan / roadway / jalur / parkir / jalan swasta / trotoar / pasagi umum / Plaza / Kampus / Ladang & ranch.

Aplikasi Lampu Jalan Surya:

1. Pencahayaan jalan raya

2. Pencahayaan Expressway

3. Pencahayaan jalan

4. Pencahayaan jalan

5. Pencahayaan Wewengkon Umum (alun-alun, taman hiburan, taman…)

Layanan kami:

1.Any panalungtikan atawa patarosan ti anjeun bakal ngawaler dina 24hrs salila poé gawé.

2.Accepting ODM / OEM.

3. Narima pesenan.kami bakal nyieun lampu dipingpin promtly, nurutkeun sasuai ka nu Anjeun

4.Sakali ngirim barang, kami bakal ngirim Anjeun nomer tracking atawa bil of lading

5.We bakal meunang comment anjeun sarta lagu pikeun sagala produk promptly, sanggeus anjeun rengse test atawa instalasi.

6.Warranty: 3years/ 5 taun, nyadiakeun asesoris bébas salaku pangropéa dina periode jaminan.

Produk langkung:

more product1
more product2
more product3
more product4

  • saméméhna:
  • Teras: