LDLED-03402 LED Lampu Jalan

Katerangan pondok:

Modél: LDLED-03402

Jangkungna: 6-12m

Sumber cahaya: LED

Suhu Warna (CCT): 3000k/4000k/6500k

Jasa solusi cahaya: Lampu sareng desain sirkuit, Instalasi Proyék

Kahirupan (jam): 50000

Sumber cahaya: EPISTAR LED CHIP, EPISTAR LED CHIP

Input tegangan (V): 85-265V

Garansi (Taun): 5-Taun

Tempat Asal: Yangzhou, Cina

Jumlah modél: Lampu jalan LED

Aplikasi: JALAN

Ngaran produk: Lampu jalan LED

Bahan: aluminium & kaca


Rincian produk

Tag produk

Keunggulan Led Street Light:

Chip LED: Lumileds LED Chips nu Brand kawentar dina widang chip, efisiensi tinggi lumin tinggi na lifespan panjang, kualitas luhur.

Power Supply: Hotsoon LED lampu jalan anu diadopsi Meanwell UL disatujuan supir, IP66 sarta kualitas luhur, éta ningkat kinerja lampu.efisiensi kakuatan ≥95.

Suhu warna: Lampu jalan LED nyadiakeun sauntuyan suhu warna ti 2200 nepi ka 6500 Kelvin mantuan pikeun ngaronjatkeun exterior wangunan.

optik: assembly optik: hermetically disegel nyadiakeun IP66.Keseragaman cahaya anu saé: Hatur nuhun kana sistem optik LED sateuacanna, fixture ngamaksimalkeun pamanfaatan cahaya kana daérah target, ningkatkeun keseragaman cahaya.

Perumahan: Perumahan aluminium finned disemprot sacara éléktrostatik ku cet bubuk poliéster, saatos priming anti korosi, sareng oven diubaran dina 180 ° C.

Kabel: kabel karét silikon pikeun input kakuatan.Nyepetkeun kalawan screw dina kelenjar kabel.

Garansi: 5 taun.Entong nyobian ngabongkar perumahan sabab ieu bakal ngarusak segel sareng ngabatalkeun sadayana garansi.

Sertifikasi: CE, RoHS & CCC auténtikasi.

Kontrol Kualitas: Uji produk anu ketat kalebet tés suhu luhur-rendah, tés tahan cai, tés shockproof, uji kaduruk, uji tegangan, uji semprot uyah sareng seueur deui pikeun mastikeun kinerja jangka panjang.

Angle adjustable: Adjustable stainless steel ningkatna bracket ngidinan Anjeun pikeun ngarahkeunnana lampu dimana anjeun peryogi eta.

FAQ:

1. Leadtime, 3-5 poé keur pesenan sampel, 5-10 poé keur pesenan masif

2. kiriman: panto-to-panto, hawa-pengiriman barang, laut-pengiriman barang

3. istilah pamayaran: T / T, L / C dina tetempoan

4. port pengiriman barang: Yangzhou, Cina (atawa port ditunjuk di Cina)

5. Diskon ditawarkeun dumasar kana kuantitas urutan

6. panalungtikan anjeun bakal ngawaler éfisién

7. OEM atanapi ODM tampi

8. produk cacad dina periode jaminan bakal meunang pangropéa atawa ngagantian tanpa sarat.

Prosés produksi:

production process

  • saméméhna:
  • Teras: