Tentang Kami

Profil Perusahaan

about

Jiangsu Tianxu Lighting Group Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2012, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus pikeun pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa séri lampu luar.Kalayan tim R&D mandiri profésional, kami nyayogikeun solusi pencahayaan profésional sareng pribadi pikeun klien kami sareng ngawangun lima jalur produk utama lampu surya terpadu, lampu jalan surya pamisah, lampu jalan LED, lampu tihang tinggi, kutub lampu, lampu anu dipimpin, lampu lalu lintas sareng produk cahaya outdoor séjén.

202110080828091

Aplikasi

jalan kota, alun-alun, palabuan, stadion, taman, kacamatan padumukan, lembaga, sakola jeung saterusna.

Sertifikasi patali

sertipikat CQC, sertipikat CCC, sertipikat CE, sertipikat ISO45001, sertipikat ISO14001, sertipikat ISO9001.

CE
CCC
CQC
Construction Enterprise Qualification Certificate
China Energy Saving Product Certification

Keunggulan Kami

1 (5)

1.MOQ: Hiji Sampel nyaéta sadia.Bisa minuhan bisnis promosi Anjeun kacida alusna.

1 (2)

2.OEM Ditampa: Urang bisa ngaropea lampu nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

y

3.Good Service: Good pre-diobral, diobral jeung jasa saatos-jualan.

p

4. Good Quality: Urang boga sistem kadali kualitas ketat.Reputasi alus di pasar.

1 (4)

5. Fast & Pangiriman Murah.

team

6. Tim Téknik: Urang boga tim rékayasa terampil alus, sangkan solusi surya hadé tur instalasi situs guiding lokal geus sadia.

Jasa Kami

1. jaman jaminan bébas: Mangsa jaminan bébas dimimitian ti barang ka ditampa.

2. Jaminan nyadiakeun layanan telepon 24 jam sapoé.Upami masalahna teu tiasa direngsekeun ku telepon, ngajamin pikeun angkat ka situs dina 48 jam sareng malikkeun operasi normal sistem dina satengah dinten.

3.Pikeun kasalahan téknis sareng kualitas anu lumangsung saatos periode pangropéa kualitas gratis, perusahaan nyayogikeun pangropéa teratur sareng kunjungan balik kualitas biasa pikeun nguatkeun bursa inpormasi antara perusahaan sareng pangguna, ku kituna pikeun ngahindarkeun seringna kasalahan rutin sareng nyegah aranjeunna ti lumangsung dina mangsa nu bakal datang.

"Kualitas kahiji, reputasi munggaran, konsumén munggaran" nyaeta Tujuan konsisten kami, "Salam kualitas, efisiensi ku manajemén" nyaeta motto urang.Usaha jangka panjang mangrupikeun jinis usaha urang.Kami salawasna ngarepkeun gaduh mitra, sanés ngan ukur palanggan, janten kami ngadukung anjeun dina cara naon waé.Urang nawiskeun waragad lumrah, kualitas luhur, jaminan dipercaya, rojongan teknis, palatihan komo ilubiung dina kagiatan pamasaran konsumén urang.

Pabrik Témbongkeun

3
4

Proyék kami

202110080828093