Naha Pilih Tianxu?

Jiangsu Tianxu Lighting Group Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2012, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus pikeun pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa séri lampu luar.Kalayan tim R&D mandiri profésional, kami nyayogikeun solusi pencahayaan profésional sareng pribadi pikeun klien kami sareng ngawangun lima jalur produk utama lampu surya terpadu, lampu jalan surya pamisah, lampu jalan LED, lampu tihang tinggi, kutub lampu, lampu anu dipimpin, lampu lalu lintas sareng produk cahaya outdoor séjén.

  • ngeunaan

Supplier Lampu Jalan Surya Prosesi Anjeun

Pikeun Pamaréntah Jeung Proyék Komersial.

produk diulas

Kami Ngahasilkeun Jenis Produk Lampu Luar LED.

R & D Rojongan Téknis kuat & Sistim QC ketat

Keunggulan Kami

  • Kami nyayogikeun solusi pencahayaan profésional sareng pribadi

    Beunghar dina Ragam

    Kami nyayogikeun solusi pencahayaan profésional sareng pribadi

  • Sampurna pra-jualan sareng jasa saatos-jualan

    Palayanan Kualitas

    Sampurna pra-jualan sareng jasa saatos-jualan

  • Pasar tunggal pikeun jinis produk lampu luar

    Pangiriman Gancang

    Pasar tunggal pikeun jinis produk lampu luar